Nieuws

Neem je seksleven niet voor lief (nov.2019)

Interview Petra Prinssen nov 2019 in MultipleS, magazine voor mensen met Multiple Sclerose (MS) en hun naasten. Seksualiteit speelt altijd een rol in je leven, ook als je ziek bent of alleenstaand. Intimiteit en seks zijn er op vele wijzen; praat erover! Dan kun je bv. anders leren vrijen en elkaar beter begrijpen. (Fotografie: Marjolein Annegarn.)

Presentatie “Add some music to your love life!”, Ignite Heerlen (12-10-2017)

Check hier of op de Facebookpagina van Praktijk Seksualiteit en welzijn mijn Engelse presentatie: “Add some music to your love life!”. Die heb ik 12 okt. 2017 bij Ignite in Heerlen gegeven. (Duurt 5 min.) De combinatie met 20 clips op de achtergrond van muzieknummers is helaas niet zichtbaar in dit filmpje in verband met copyright. Daarmee was het wel nóg leuker 😉 !

“Add some music to your love life” Presentatie Ignite Heerlen (12-10-2017)

Speciaal voor Ignite in Heerlen presenteert Petra Prinssen allerlei zaken m.b.t. intimiteit en seksualiteit in een 5 minuten-presentatie met 20 slides op de achtergrond om daarmee een boodschap mee te geven aan het publiek. Haar passie voor muziek speelt daarbij ook een rol. Er zijn die avond diverse sprekers en Ignite is gratis bij te wonen in C-Mine. Meer info op de website van Ignite Heerlen.

Stand op Rouwconferentie, Roermond (02-06-2017)

Als seksuoloog sta ik met een stand op deze conferentie over rouw in de breedste zin; na dood, ziekte/diagnose, scheiding, verlies van baan, etc. Ik vraag aandacht voor de rol van intimiteit en seksualiteit na een ingrijpend verlies. Organisatie: Hageman coaching en Ik hoor en zie je (rouw en verliescoaching), Roermond. Ter info de Uitnodiging Rouw conferentie 2-6-2017.

Presentatie “MS en seksualiteit” Breukelen (24-11-2016)

Voor een groep MS-verpleegkundigen uit Noord-Holland en Midden Nederland worden de thema’s “MS en seksualiteit” door seksuoloog Petra Prinssen en “Behandeling bij primair progressieve MS-patiënten” door een arts aangeboden. MS verpleegkundigen willen graag wat handvatten hoe ze PPMS patiënten verder kunnen helpen. Locatie Van der Valk Breukelen van 18.00 – 22.00 uur. Organisatie: TEVA Nederland.